Horoskop for Krebs

21. jun - 21. jul

Månedshoroskop, august 2020

August er en optimistisk måned, især når det gælder arbejde og økonomi. Kreative partnerskaber, både lokalt og internationalt, kan fylde din kalender med begivenheder og to-do lister. Nu er det tid til at arbejde med dynamiske ledere og kreative partnere i en proces med vækst og succes. Fjern alle stopklodser for at opnå dine højeste mål, tag initiativ og tro på dig selv og dine evner.

De professionelle initiativer du tager nu, vil uundgåeligt rende ind i modstand, mest på grund af forhindringer som er til overs fra tidligere engagementer. At fjerne disse forhindringer vil tage omkring fire måneder og du kan forvente at fronterne kridtes op. Nogle modstandere vil være lette at overvinde, mens andre kræver større respekt. Generelt handler det om at udfordre skøre principper, som bør ændres, men respekter fornuftige grænser som opsættes af folk eller organisationer, som alligevel vil få det sidste ord.

Planeten for kærlighed og tiltrækning, Venus, bevæger sig ind i dit tegn den 8. august, hvilket bringer en behagelig periode i hjemmet og i dit kærlighedsliv. Resten af måneden er udmærket til sociale begivenheder og udstrækning til grupper, som kan udvide dine interesser. Forretningerne blomstrer, selv om du måske syntes at folk er mere forsigtige eller negative end de behøver at være.

Dagens Horoskop