Horoskop for Skytte

22. nov - 20. dec

Månedshoroskop, august 2020

Indtil julen dette år vil din tegnhersker, Jupiter, være i Stenbukken, hvilket indikerer et år med hårdt arbejde, kampe og forandringer. Det er noget du er meget opmærksom på, når august starter, mens du kæmper for at opbygge en stærkere følelse af værdi – noget som i den grad har forbindelse til status og indtjeningsevner. 2020 er sikkert et år hvor der er tab, men dette sørger for muligheder for at opbygge resurser og at sørge for en mere sikker basis for overlevelse.

Bort set fra økonomi og tryghed er det største område af udfordringer i august i forbindelse med en du holder af, hvis handlinger er i konflikt med dine værdier. Det kunne f.eks. være et barn, som er besluttet på at gå sine egne veje ned af en kreativ sti. Lad være med at sætte forhindringer i vejen. Døm dem ikke, eller skændes ikke med dem om principper eller værdier. Du bør opfordre til kreativitet, også selv om du ved, at det bliver noget hårdere end de selv tror. Dine kære må kæmpe deres egne kampe og de bør ikke være imod dig.

Starten og indtil midt-august er en af de bedste perioder på året til at tage på ferie, og der er stærkt fokus på internationale destinationer eller eksotiske steder, som du kan besøge lokalt. Det er tid til at have det sjovt, især sammen med børn. Sent i august handler det mere om arbejde og der er et to-ugers vindue med muligheder, som kan bringe professionelle og økonomiske belønninger.

Dagens Horoskop