Horoskop for Vædder

20. mar - 19. apr

Månedshoroskop, august 2020

Det er en tid hvor din tegnhersker, Mars, overhaler på indersiden, så at sige, hvilket betyder, at om en måned eller lign, så vil Mars se ud til at bevæge sig baglæns i relation til stjernerne. For dig betyder dette, at de begivenheder du har sat gang i nu gennemgår en kompleks serie af transformationer, hvilket først er ovre i slutningen af året. Først da kan du begynde at færdiggøre dine projekter.

Den første store udfordring opstår omkring fuldmånen den 3. august. Mens det er en udmærket tid til sociale og romantiske aktiviteter og en meget kreativ tid, hvor initiativer i dit privatliv betaler sig og bringer masser af fornøjelse, på det professionelle plan er det dog en tid hvor du støder ind i uenigheder med indflydelsesrige men bagudskuende associerede. Dette kommer tilbage i oktober og selv om du er på det rette spor, vil du ved at presse eller være selvhævdende blot opleve tilbagetræk fra folk som kan sabotere tingene.

I løbet af den sidste del af august render du ind i mere magtfulde og bedre kvalificerede folk, som tvinger dig til at slå bremserne i. Du bliver nødt til at genoverveje din strategi og udvikle en løsning. Selv om du ved hvad du vil og har kreativiteten og viljen til at opnå det, vil omstændigheder i din karriere tvinge dig til at tilpasse dig, så lad være med at slå dit hoved ind i en mur.

Dagens Horoskop